OHJEPANKKI & TUKI

Tuki

Ohjeet palvelun käyttämiseen

Tältä sivulta löydät yleisiä ohjeita palvelun käyttöönottoon. Tarkemmat ohjeet löydät EMMin ohjepankista.

Avatessasi EMMi-palvelua sinulle ja yrityksellesi osoitetaan vastaava projektipäällikkö, jonka kanssa yhteistyössä käyttöönotto tapahtuu. Tämä sisältää tyypillisesti seuraavat vaiheet:

  • Määrittely
  • Visuaalinen suunnittelu
  • Palvelun perustaminen
  • Tarvittavien asetusten tekeminen yhteistyössä vastaavan projektipäällikön kanssa
  • Koulutukset järjestelmän käyttämiseen
  • Julkaisu/käyttöönotto

Palvelun käyttöönoton yhteydessä määritellään palvelun asetukset. Mikäli tässä vaiheessa on hankala tehdä kaikkia valintoja, voidaan asetukset määritellä toimivaksi havaittujen käytäntöjen mukaan. Asiantuntijamme auttaa palvelupaketin räätälöinnissä ja asetuksiin voidaan palata myöhemmin uudelleen. Kun organisaationne on saanut käytännön kokemusta palvelun käytöstä, voidaan käyttöliittymän hallintatyökaluja muokata uudelleen tarpeen kukaan. Myöhemmin tapahtuvat asetusten muutokset tehdään normaaliin ylläpitoon kuuluvina toimenpiteinä, eikä niistä laskuteta erikseen.

EMMi Mediapankin
käyttöönotto

Käyttöönotto käy sujuvasti asiantuntijamme opastuksella.

Rekisteröitymislomake

Palveluun kuuluu oletuksena rekisteröitymislomake. Rekisteröitymisen asetuksissa on erilaisia mahdollisuuksia: antaa tunnukset automaattisesti tietyillä oikeuksilla tai jättää uudet käyttäjät pääkäyttäjän hyväksyttäväksi. Saat palveluun henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit kirjautua sisään kaikilla moderneilla verkkoselaimilla – myös mobiililaitteilla.

Missä rekisteröityminen ja kirjautuminen tapahtuu?

Saat rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen tarvittavat URL-osoitteet palvelun avaamisen yhteydessä.

Käyttöliittymä

Palvelu on käytettävissä yleisimpien selainten uusimmilla versioilla tietokoneella ja mobiililaitteilla. Käyttöliittymässä on tuki monikielisyydelle. Käyttöliittymä muokataan palvelun perustamisen yhteydessä ulkoasultaan ja värimaailmaltaan asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Hakemiston kansioita on mahdollista muokata sisältöeditorilla, jolla voidaan tuottaa esimerkiksi ohjetekstisisältöjä palvelun kansionäkymiin. Aineistoja voi tarkastella ruudukko- tai listanäkymässä. Näkymää voi järjestellä aineistojen metatietojen mukaan (esimerkiksi nimi, tiedostopääte, tiedostokoko, muokkauspäivä ja tila).

Rekisteröiminen ja kirjautuminen käyttöliittymään

Palveluun voidaan liittyä erilaisilla hallintaoikeuksilla.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja opastamaan yrityksenne alkuun sovelluksen kanssa.