EMMi ♥ Grano

Meistä

Grano

Grano Oy on suomalainen monitoimialayhtiö, joka ylpeänä edustaa 100% kotimaista osaamista. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.

Kumppanina tarjoamme vaikuttavia ratkaisuja, oli kyse paino- tai pakkauspainopalveluista, aineistonhallinnasta, toimitilabrändäyksestä, markkinointilogistiikasta tai valomainoksista. Palvelumme perustuvat omiin lähdekoodiratkaisuihimme, jotka takaavat laadun ja joustavuuden. Palvelimet sijaitsevat Suomessa, varmistaen nopeat ja luotettavat yhteydet.

Asiakaspalvelumme on Suomessa, ja palvelemme asiakkaitamme sekä suomeksi että englanniksi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme paitsi innovatiivisia ratkaisuja myös ensiluokkaista kotimaista palvelua.

Granon aineisto- ja mediapankki

EMMi Mediapankki on syntynyt asiakkaidemme tarpeita kuullen ja sitoutuneen kehitystyön tuloksena. Kyseessä on kokonaisvaltainen verkkoselaimella toimiva aineisto- ja mediapankki.

EMMin avulla hoidat kätevästi tiedostojen jakamisen, muokkaamisen ja lähettämisen. Kun aineistonhallinta on helppoa, sinä ja asiakkaasi voitte keskittyä lisäarvon luomiseen.

Kun sähläys vähenee, ihmiset voivat paremmin. EMMin avulla pidät ihmisistä huolta ja vapautat heidät tekemään sitä, mitä he ovat luotuja tekemään – etsimään luovia ratkaisuja yhdessä ja nauttimaan työnteosta.

Myynti

Maija Hirvonen

Asiantuntijamyynti
+358 40 482 7633

Tuija Suikkanen

Asiantuntijamyynti
+358 40 768 7509

Ninni Lindberg

Myyntijohtaja,
Asiantuntijaliiketoiminta
+358 45 7731 0330

Johto ja asiantuntijat

Petteri Paananen

Johtaja, digitaaliset palvelut

Teppo Antikainen

Tuoteomistaja

Timo Luoto

Tuoteasiantuntija

Pyry Kunnas

Tuoteasiantuntija

Jo yli 250 brändiä luottaa EMMiin!

Heräsikö jotain kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja opastamaan yrityksenne alkuun sovelluksen kanssa.